'tricolori' u problemu

Didier Deschamps otkrio hoće li dovoditi zamjenu za ozlijeđenog Karima Benzemu; vremena ima do ponedjeljka

Bionic
Reading

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps rekao je da, barem za sada, neće tražiti zamjenu za zvijezdu Karima Benzemu koji zbog ozljede lijevog bedrenog mišića mora propustiti Svjetsko prvenstvo u Katru

Francuska tako u obranu naslova svjetskog prvaka kreće brojčano oslabljena, ali Didi Deschamps ima vremena do ponedjeljka za promjenu.

'Imamo jasne ciljeve, kvalitetnu momčad i pojedince koji znaju što se od njih očekuje. U to sam uvjeren', pojasnio je svoju odluku Deschamps.

Podsjetimo, Francuzi su i prije okupljanja reprezentacije za Svjetsko prvenstvo ostali bez veznjaka Paula Pogbe i N'Goloa Kantea, braniča Presnela Kimpembea i golmana Mikea Maignana. Posljednjih dana zbog ozljede je otpao i napadač Christopher Nkunku, a već ga je zamijenio Randal Kolo Muani (Eintracht).

Francuski mediji tvrde kako bi se Deschamps tijekom ponedjeljka ipak mogao predomisliti te pozvati nekog od igrača koji su na širem popisu.

Reprezentacija Francuske svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u utorak, kada će odmjeriti snage s selekcijom Australije, a u skupini D još su Danska i Tunis.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal