kraj suradnje

Deset godina nogometaši Barcelone vozili su luksuzne njemačke automobile, a sada su preko noći ostali bez svojih jurilica

23.07.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Nikome od igrača i trenera u momčadi Barcelone nije bilo nimalo ugodno kad su saznali da do kraja srpnja moraju vratiti automobile koje su od sponzora dobili na korištenje...

'Ej, Messi! Ajmo, daj ključeve i bjež' kući pješke!', doslovno bi se mogla 'prepričati' moguća situacija podno tribina Nou Campa sljedećeg tjedna, kad se nogometaši Barcelone vrate s turneje po Aziji.

Naime, sponzorski ugovor Barcelone i Audija završio je 30. lipnja, nakon više od desetljeća suradnje 'ljubavi' je došao kraj, a tako je završilo i poglavlje u kojemu su nogometaši Barcelone te stručni stožer i čelnici kluba svake godine na raspolaganju imali najprestižnije i najnovije modele ovog njemačkog proizvođača automobila.

  • +5
Seat Leon Cupra R Izvor: Promo fotografije / Autor: Seat

Posljednju 'isporuku' luksuznih njemačkih automobila Messi, Rakitić, Suarez i ostale zvijezde Barcelone preuzele su u ožujku, a tada je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odabrao Audi Q8 5.0 TDI QuatroTiptronic čija je maloprodajna cijena 'okruglih' 100.000 eura!

No sada će se preko noći, kao i svi njegovi suigrači, morati odreći tog luksuza. Možda im prvih par dana i neće biti lako, ali ako se samo malo strpe, trebali bi ponovno uživati. Novi sponzor Barcelone je španjolski proizvođač (trenutno u vlasništvu Volkswagena) automobila Seat. A za Barcelonu i njezine nogometaše odlučili su dati samo najbolje te potegnuli 'asa iz rukava'. Tako će Rakitić, Messi i ostali suigrači od ove sezone voziti luksuzne Seatove modele koji se prezentiraju pod nazivom Cupra.