REJA ODLUČIO

Derbi kao putokaz: Sharbiniji na klupi

06.11.2009 u 13:27

Bionic
Reading

Hajduk do kraja polusezone čekaju četiri prvenstvena kola i ogled u Kupu sa Zagrebom, a jedini težak ispit bit će mu Osijek na Poljudu. Ukoliko igrači prikažu pristup i zalaganje kao protiv Dinama, neće im se ponavljati kiksovi koji su im obilježili početak sezone

U to je uvjeren i trener Edoardo Reja koji tvrdi da je pobjedom protiv Dinama vraćeno poljuljano samopouzdanje momčadi.

'Pozitivan duh osjećao se tijekom cijelog tjedna i sada idemo u Čakovec potvrditi da smo zreli i spremni za korak naprijed.'

Talijanski strateg najavio je da neće biti previše promjena u momčadi, jedino će umjesto ozlijeđenog Maloče i kartoniranog Pandže zaigrati Šerić te Jurica Buljat ili Smoje.

To bi značilo da neće biti mjesta za najskuplje ovoljetno pojačanje Hajduka, Anasa Sharbinija, koji će praviti društvo bratu Ahmadu na klupi.

'S obzirom da je momčad protiv Dinama odlično reagirala i ostvarila dobar rezultat, nema razloga da se bilo što mijenja. Onaj tko propitkuje tko igra, a tko ne, ne želi dobro Hajduku jer igru Hajduka ne čini jedan igrač, nego cijela momčad. Igraju oni koji su u tjednu prije utakmice pokazali da su u najboljoj formi', poručio je Reja i dodao:

'Što se tiče Anasa, on se još privikava na novu sredinu, velika su očekivanja i s njim treba polako.'