ZAČEPILI USTA PARTIZANOVCIMA

Delije stale u obranu 'ustaše' Prosinečkog

25.04.2011 u 18:23

Bionic
Reading

Subotnji derbi Partizana i Crvene zvezde još vuče repove. Naime, pojavila s snimka, i to na službenim stranicama Partizana, na kojoj se lijepo čuje uvredljiva pjesma njegovih igrača na račun sportskih suparnika

Partizan je u najvećem srpskom derbiju dobio Crvenu zvezdu sa 1:0, što je izazvalo jake emocije kod 'crno-belih', čiji su igrači, predvođeni trenerom Stanojeviće, nakon utakmice isijavali primitivizmom te pjesmom vrijeđali sportskog suparnika.

'Takvo ponašanje ne priliči treneru Partizana, ne postoji nikakvo opravdanje za moj postupak. Ispričavam se', shvatio je Stanojević, a prenose srpski mediji.

'Sve su nas ponijele emocije uslijed svega što se događalo u posljednje vrijeme. Čini mi se da su protivnik i veći dio javnosti omalovažavali i minimizirali sve što smo postigli mukotrpnim radom. Sve to je utjecalo da u jednom trenutku izgubim kontrolu nad emocijama. No, zaista sam se ružno ponio. Ja sam dijete Partizana i moje okruženje dobro zna koliko volim klub. Jednostavno, izletio je bunt iz mladog čovjeka', zaključio je Stanojević u razgovoru za Mondo.

Međutim, tu uvredama nije bio kraj jer dio momčadi slavio je u jednom beogradskom restoranu. Prema pisanju Pressa, Mladen Krstajić, Ivica Iliev, Saša Ilić i Stefan Babović, zabavljali su se i naručivali pjesme, a kada je Babović zapjevao, moglo se čuti i 'Evo banke, Cigane moj', 'Diarra, ubico Cigana', ali i dio usmjeren prema Robertu Prosinečkom.

Sve su to čuli i Zvezdini navijači, pa su odlučili stati u obranu svog trenera, zaprijetivši pozivanjem 'pojačanja' i batinama. Babović se uspio primiriti tek kada mu je Krstajić objasnio da bi zbilja moglo postati opasno.