PAKAO OD ŽIVOTA

'Delijama nudio novac da ga ne ubiju'

28.12.2012 u 12:17

Bionic
Reading

Vratar Partizana Vladimir Stojković dogovorio je sve uvjete s turskim prvoligašem Mersinom, a u isto vrijeme Danko Lazović govorio je o njegovom teškom životu u Beogradu

Bivši srpski reprezentativac Danko Lazović, koji nosi dres Zenita, govorio je o problemima s navijačima u Srbiji i Rusiji te je kao primjer naveo golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Taj vratar je u otišao inozemstvo iz dresa Crvene zvezde, a u srpski nogomet se vratio 2010, ali u 'krivi' klub, onaj najvećeg rivala, Partizana.

Delije, najvatreniji navijači 'crveno-belih', uzele su ga na zub, a kakav je pakao posljednjih sezona proživljavao Stojković, objasnio je Lazović.

'Moj prijatelj Vladimir Stojković ne može živjeti kao normalna osoba. Mora imati četiri tjelohranitelja jer ga navijači Zvezde žele ubiti. Pokušao je riješiti problem, čak je ponudio i novac, ali to nije uspjelo. Možda je imao razloga za prelazak u Partizan, ali ja to nikada ne bih napravio da živim u Beogradu jer tada ne bih bio siguran', rekao je Lazović za B92