dodatan motiv

Davor Šuker spustio se na travnjak u Glasgowu i svojim potezom sve iznenadio; ovo ne viđamo često od njega

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 22.06.2021 21:06
  • Objavljeno 22.06.2021 u 20:33
Bionic
Reading

Uoči odlučujuće utakmice između Hrvatske i Škotske, koja se igra u Glasgowu na Hampden Parku, na travnjak tog kultnog stadiona spustio se i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza - Davor Šuker

Prije nego je hrvatska nogometna reprezentacija započela odlučujuću utakmicu Davor Šuker, bivša zlatna kopačka (najbolji strijelac SP-a 1998!), u skupom odjelu se spustio na teren i malo pokazao - u šminkerskim cipelama naravno - svoje nogometno umijeće. Ukratko, Šuker je svojim potezom sve iznenadio... Očito ga je ponijelo da koji puta svojom lijevicom 'opali loptu' na kultnom stadionu i to uoči ovako velike i važne utakmice. Utakmice u kojoj Hrvatskoj treba pobjeda ili se vraća kući!

Pokazao je kako njegova lijeva noga još nije zahrđala i podsjetio je s nekoliko poteza na svoje igračke dane. No, ono što je zanimljivo svakako jest podatak kako 53-godišnji Šuker ovo rijetko radi. Očito je na taj način želio i dodatno motivirati igrače s kojima se malo družio na travnjaku i razmijenio nekoliko riječi.

E da je Hrvatskoj napadač takve klase na ovom Euru…

  • +9
Davor Šuker na Hampden Parku Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal