SVE IZGLEDALO SJAJNO...

Darijo Srna emotivno o najtežoj utakmici života

17.06.2016 u 21:37

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna teško je birao riječi nakon šokantne utakmice protiv Češke u tjednu koji neće zaboraviti, u tjednu u kojem je ostao bez oca Uzeira...

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna priznao je u izjavi za HTV nakon dvoboja s Češkom u Saint-Etienneu da mu je ovo 'bila najteža utakmica u karijeri' te izrazio žal zato što je njegova momčad pala nakon prekida zbog huliganskog divljanja na tribini.

'Tu se više nema što komentirati, iz dana u dan tu se ništa ne mijenja… Trebamo gledati samo utakmicu... Treba igrati i iza prekida, a svaka čast momcima, dobro smo se borili. Bilo je tu možda malo dekoncentracije', rekao je Srna u intervjuu za Hrvatsku televiziju neposredno poslije završetka dvoboja prekinutog u 86. minuti zbog ubacivanja pirotehničkih sredstava na travnjak.

'Ne možemo promijeniti ništa. Jako dobro odigranih 60 minuta, imali i smo inicijativu, ali prekid nas je pokolebao. Treba ići dalje…', rekao je kapetan hrvatske reprezentacije kojemu je u nedjelju preminuo otac.

'Ovo mi je bila najteža utakmica u karijeri', kazao je vidno utučeni Srna, a bez obzira na očevu smrt, stavio se na raspolaganje izborniku Anti Čačiću.