Meč u kolovozu?

Daniel Cormier žestoko provocirao Stipu Miočića, ali prvak ga je doveo u red u samo par rečenica

06.05.2020 u 21:26

Bionic
Reading

Daniel Cormier je provocirao Stipu Miočića u nadi da će prvak potpisati ugovor na novi meč i da će se njihova borba održati u kolovozu, ali Miočićev odgovor sve je rekao

Američki MMA borac Daniel Cormier gostovao je u podcastu Ariela Helwanija i tu je priliku odlučio da još jednom bocne Stipu Miočića. Cijeli svijet iščekuje njihov treći i finalni meč, ali koronavirus i Stipina ozljeda oka iz prošle borbe su stvar zakomplicirale. Do ne znači da Cormier neće provocirati...

'Idemo prvače. Potpiši taj ugovor. Što radiš? To su gluposti. Shvaćam da si vatrogasac, shvaćam da si tip koji u ovoj krizi pomaže ljudima i svi ti se zbog toga divimo, ali ti si i prvak svijeta. Idemo to odraditi. Potpiši ugovor', Poručio je Cormier koji se želi boriti u kolovozu, a Stipu je pokušao i malo isprovocirati:

'Mislim da sam ga tako jako prebio u prvoj rundi da sam izgubio poštovanje prema njemu. Nakon toga sam spustio ruke jako nisko i nisam se borio kako se inače borim. Opet ću ga tako prebiti. Bolji sam od Stipe Miočića. Poštujem ga, mislim da je sjajan tip i dobar uzor, ali sam bolji od njega. To želim i dokazati. Nikada nisam trebao izgubiti tu borbu. Nisam trebao izgubiti od Miočića i to će biti jedna od stvari za kojima ću najviše žaliti. Izgubio sam od Jona Jonesa koji je bio bolji. Stipe Miočić nije bio bolji od mene i zato ću žaliti cijeli život što sam mu pustio da me pobjedi. To se nije trebalo dogoditi', zaključio je bahati Cormier.

Nakon ovog ispada očekivalo se da će Stipe odgovoriti još žešće, a dio fanova se nadao i da će Cormier svojim postupkom i isprovocirati Miočića da potpiše ugovor. Tome se vjerojatno nadao i sam Cormier, ali Stipe ga je 'riješio' u par rečenica.

'Nikada nisam bježao pokušavajući se boriti s nekim drugim kao što je to on radio. Ne mogu trenirati i nema šanse da to bude u kolovozu. O čemu on priča? Kada budem u mogućnosti trenirati u kampu, bit ću tu. Sad nemam sparing partnera, kavez, ništa. Pa cijeli Ohio je zatvoren', odgovorio je Stipe u intervjuu za ESPN i otklonio sve nedoumice.