gotovo je...

Dani Olmo ne skriva ambicije; navijači Dinama ovu njegovu izjavu zasigurno nisu željeli čuti

24.12.2019 u 20:38

Bionic
Reading

Kako se sada čini, Dani Olmo je protiv Rijeke u srijedu odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Dinama. Najbolji 'modri' nogometaš trenutno je na zasluženom odmoru u rodnoj Španjolskoj, a u posljednjem razgovoru za medije potvrdio je kako odlazi već u zimskom prijelaznom roku

Ljeto 2019. bilo je burno na Maksimiru, s nestrpljenjem se čekala nemoralna ponuda za Danija Olma, no na kraju je sjajni Španjolac ostao u Dinamu i s 'modrima' izborio nastup u Ligi prvaka. I jasno, nije pogriješio jer je iza njega izuzetan jesenski dio sezone u kojemu mu je cijena dodatno porasla.

No, Dinamo je ispao iz Europe i jednostavno je vrijeme da Dani Olmo krene dalje. Hrvatski Telekom Prva liga više mu nikako ne može biti izazov, a to je i sam potvrdio u razgovoru za Jugones.

'Ljetos je bilo idealno vrijeme za sljedeći korak u karijeri. Na kraju se nije dogodilo i rekao sam već da sam bio podjednako sretan i tužan', kazao je Olmo koji se trenutno nalazi u rodnoj Španjolskoj na zasluženom odmoru.

'Sretan jer sam igrao Ligu prvaka s Dinamom, ali moj ciklus u Hrvatskoj sada je završio. Želim napraviti novi korak u karijeri i nastaviti se razvijati', jasno je i bez ustezanja poručio sjajni Španjolac.

Da, Dinamo mu je dao sve, na Maksimiru je izrastao u igrača vrijednog najmanje 40 milijuna eura. Jasno je to i Olmu...

  • +11
Dinamo - Rijeka (odgođena utakmica 6. kola HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

'Dinamo sa mnom želi napraviti najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa. Iskreno, ne znam je li koja ponuda već stigla u klub', kazao je Dani Olmo iako je već sigurno znao kako madridski Atletico 'opasno' radi na njegovu transferu. A nisu tu samo 'rojiblancosi', jer zainteresiran je i Milan, pa Barcelona, Borussija (D), Juventus...

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…

Kako god bilo, Dani Olmo će biti najveći Dinamov transfer ikad, niti jedan nogometaš u povijesti momčadi s Maksimira u startu nije toliko vrijedio. Jer, 40 milijuna eura je praktički početna cijena za licitaciju, za očekivati je kako će se nekoliko klubova boriti za Olma, padat će rekordi.

Neće biti lako treneru Dinama Nenadu Bjelici jer, iako će klupska blagajna biti puna, teško je naći zamjenu za takvog majstora. 'Rupa' u momčadi će biti ogromna, no sigurni smo da će Bjelica već smisliti nešto...