U BARCI NEĆE O GREŠKAMA

Dani Alves: U Realu su loši gubitnici

04.05.2011 u 08:27

Bionic
Reading

Barcelona je izborila svoje šesto finale u povijesti, i to preko Reala. U svlačionici Katalonaca nije bilo kraja sreći, no isto tako u Guardiolinoj momčadi i dalje vlada oprez, jer je ostalo još 90 minuta do trofeja

Dani Alves je bio najspominjaniji igrač nakon prve utakmice, jer je Pepe isključen nakon starta na njemu. Brazilac se nakon utakmice osvrnuo na nove primjedbe Reala.

'Oni su loši gubitnici. Nakon finala Kupa kralja mi smo prihvatili takav rezultat, jer su zabili gol više od nas. To je razlika između Barcelone i drugih klubova. Nogomet nas je nagradio', pričao je Alves.

Nakon druge utakmice jedan od spominjanijih igrača bit će Javier Mascherano, kojeg je Ronaldo optužio za varanje.

'Još nismo osvojili ništa, sezona još nije gotova. Moramo se nastaviti boriti. Učinit ćemo sve da ostvarimo ciljeve koje smo si nametnuli', rekao je Mascherano, ali nije želio govoriti o Higuainovom poništenom golu.

Iniesta je propustio prvi susret na Santaigo Bernabeuu, a u utorak je bio jedan od najboljih u redovima katalonske momčadi. Asistirao je za Pedrov gol.

'Ovo je jedinstven trenutak. U finalu smo nakon što smo pobijedili snažnog protivnika kao što je Real. Napravili smo važan korak, ali još nas čeka jedna utakmica', rekao je Iniesta i osvrnuo se na 'vruću krv' između dva kluba.

'Takve stvari su normalne. Svatko se bori za svoje interese, ali fair play uvijek mora imati prednost. Ja samo želim razgovarati o nogometu, a ne o nesportskim pitanjima.'

Poništen gol