CIJELI SANTIAGO BERNABEU

Da se naježiš; evo što su Realovi navijači pjevali Luki Modriću dok je izlazio iz igre

20.09.2018 u 08:26

Bionic
Reading

U prvom kolu Lige prvaka Real je na Santiago Bernabeu svladao Romu 3:0, a veliki udio u pobjedi aktualnog prvaka imao je Luka Modrić koji je kod svojeg izlaska s terena dobio ovacije

Hrvatski kapetan opet je bio maestralan u sredini terena, a njegove okomite lopte izluđivale su nemoćne gostujuće nogometaše.

Modrić je u prvom dijelu fenomenalnim proigravanjem u super šansu izbacio Isca koji to nije iskoristio, u drugom poluvremenu dugom loptom pronašao je Balea koji je zabio za 2:0, a stigao je i zaprijetiti opasnim udarcem iz daljine koji mu je skinuo vratar Rome.

U 85. minuti s travnjaka ga je povukao trener Julen Lopetegui kako bi gledatelji na Bernabeu pljeskom nagradili našeg reprezentativca.

I dok je Luka Modrić izlazio iz igre s tribina se orila pjesma koja je u prošlosti bila rezervirana za Cristiana Ronalda - 'Balon de Oro, Lukita Balon de Oro' (Zlatna lopta, Luka Zlatna lopta). Navijači Reala jasno su dali do znanja tko treba dobiti nagradu za najboljeg nogometaša svijeta koju u rujnu pod nazivom The Best dodjeljuje Fifa te originalnu Zlatnu loptu koju u prosincu daje France Football.

'Ponosan sam što publika i suigrači traže tu nagradu za mene, no nisam opsjednut njome. Važna je momčad, kolektivni rezultat. Osvojim li nagradu bit će to jako dobro, bit ću iznimno zadovoljan, no ne dobijem li ju, nema veze. Život će se nastaviti', rekao je Modrić dodavši:

Skandiranje Luka Modrić Zlatna lopta Izvor: Društvene mreže

'Bilo je jako važno dobro krenuti u Ligu prvaka protiv dobre momčadi i to smo napravili. Imali smo savršenu utakmicu od početka, kreirali mnogo prilika, zabili tri gola, igrali odličlan nogomet cijelo vrijeme. Na kraju smo im dozvolili neke šanse, ali to je normalno jer su oni dobar sastav. Sveukupno jako smo sretni zbog ovakvog početka i načina kako smo igrali', izjavio je Modrić.

  • +3
Liga prvaka, srijeda, 1. kolo Izvor: Profimedia / Autor: N.N.