DOLAZI LI ĐOKOVIĆ?

Čudo u Osijeku Hrvatskoj donosi Srbiju i to kod kuće!

04.02.2017 u 22:02

Bionic
Reading

Hrvatska Davis Cup reprezentacija senzacionalno vodi protiv Španjolske nakon prva tri meča osmine finala, a ako pobijedi igrat će protiv Srbije koja je već ove subote riješila posao u Nišu protiv Rusije...

Iako bez Čilića, Ćorića, Dodiga i Karlovića, hrvatska Davis Cup reprezentacija radi čuda u Osijeku, a nakon pobjede Franka Škugora protiv Carrena Buste u petak, drugi bod našima donijeli su Nikola Mektić i Marin Draganja dramatičnom pobjedom u pet setova u dvoboju parova protiv Marca i Feliciana Lopeza.

Hrvatska se tako uoči nedjelje našla na korak do prolaska dalje, što je malotko očekivao uoči početka dvoboja i sada je na Škugoru protiv Bautiste Aguta ili Paviću protiv Carrena Buste izboriti treći bod koji bi kompletirao senzaciju.

Protivnik u eventualnom četvrtfinalu već je poznat. Radi se o Srbiji koja je već ove subote sve riješila protiv Rusije i s 3:0 prošla dalje. Viktor Troicki u Nišu je u prvom meču slomio Hačanova, Đokoviću se predao Medvedev da bi u igri parova Troicki i Zimonjić dovršili posao protiv Kravčuka i Kuznjecova.

Ako bi Hrvatska prošla igrala bi protiv Srbije kod kuće, s obzirom da je zadnji put gostovala prije dvije godine u Kraljevu i tada bez Marina Čilića glatko izgubila, a nije pobijedila ni u prvom međusobnom dvoboju u Splitu 2010. godine.

Dvoboj bi bio igran od 7. do 9. travnja i valjda bi Krajan uspio nagovoriti barem jednog od uglednih naših igrača da se pojavi na terenu. No, prvo treba dovršiti posao protiv Španjolske, što uopće neće biti lako...