NEVJEROJATNO!

Čudan stav trenera Mađara nakon ovog sramotnog podatka!

18.07.2014 u 07:55

  • +5

2. pretkolo Europske lige, Rijeka - Ferencvaros

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovačić

Bionic
Reading

U veličanstvenoj atmosferi i na stadionu i oko njega Rijeka je još jednom pokazala svoju snagu te je na kraju slavila 1:0. Svoje viđenje susreta dala su obojica trenera

Uz protivnika koji se na Kantridi u potpunosti zatvorio te se uglavnom branio, Rijeka je na kraju pobijedila i s prednošću kreće na uzvrat u Budimpeštu.

'Sigurno da nas očekuje još jedna teška utakmica, ali dobro je da smo postigli gol na kraju. Dominirali smo cijelu utakmicu, ali nije bilo lako probiti taj dupli blok', rekao je trener domaćina Matjaž Kek.

A ovo je viđenje gostujućeg stručnjaka Thomasa Dolla.

'Igrali smo protiv kvalitetne ekipe. Zadovoljan sam obranom, ali moji igrači moraju shvatiti da je i napad dio nogometa. To je jedina stvar s kojom nisam zadovoljan. Čestitam Rijeci na pobjedi, igrali su puno bolje od nas. Bili su brži i agresivniji. Ovo nije mađarsko prvenstvo, tako da još uvijek nismo navikli na brzi tempo. Još jednom želim pohvaliti svoje igrače, ali u uzvratu moramo biti aktivniji prema naprijed', izjavio je Doll.

Neobično da je to izjavio trener gostiju (tako malo nezadovoljstva i samokritike), jer je omjer udaraca bio nevjerojatnih 16-0 u korist Rijeke. Njega je očigledno lako zadovoljiti.