SAGA SE NASTAVLJA

Cristiano Ronaldo Waynea Rooneyja nazvao štakorom, a napokon su se oglasili i iz Manchester Uniteda

18.11.2022 u 14:13

Bionic
Reading

Manchester United službeno je tijekom petka obznanio kako je pokrenuo 'odgovarajuće korake' nakon što je nedavno njegov igrač Cristiano Ronaldo dao kontroverzni intervju.

Portugalski nogometaš je tijekom razgovora pogrdno govorio o jednom dijelu suigrača, treneru Ten Hagu te o vodećim ljudima kluba. Pritom nije pazio na riječi pa je govorio da ga čelnici 'žele potjerati iz kluba', da 'trenera ne poštuje' i da vodeće ljude kluba 'rezultati uopće ne zanimaju'.

'Manchester United je tijekom petka pokrenuo odgovarajuće korake kao odgovor na sve ono što je pričao Cristiano Ronaldo. Dok se cijeli proces ne okonča nećemo davati nikakve nove komentare', službeno je objavio Manchester United na svojim internetskim stranicama.

Otočki mediji pišu kako je klubu s Old Trafforda konačni cilj sudski raskinuti ugovor s Cristianom Ronaldom, a stav klupskih odvjetnika je taj da na to imaju pravo jer je u brojnim dijelovima svog intervjua Portugalac prekršio taj ugovor.

Osim spomenutih, Ronaldo je prozvao i Waynea Rooneyja, koji je nedavno izjavio da se CR mora pomiriti s činjenicom da je ušao u godine i da više nije na nivou kao nekad. Ronaldu je to itekako zasmetalo, te je čak ismijavao izgled bivšeg suigrača i poručio je da mu je krivo što on izgleda mnogo bolje od njega.

Ronaldo se nije zaustavio na tome jer je prikazan cijeli intervju, a tu se pojavio i novi dio o Rooneyju kojeg je čak Portugalac nazvao štakorom.

Morgan je pričao o Rooneyju i poručio je Ronaldu:

'Pokušavam samo shvatiti kako će te Rooney mrziti još više nakon ovoga', a onda je slavni Portugalac nastavio.

'Ne samo on, zamisli da će me i svi ostali štakori kritizirati, ali dobra stvar je što ću ja još uvijek biti broj jedan'.

Rooney je dobio priliku za odgovor.

'Slušajte, Cristiano Ronaldo je fantastičan igrač i kako sam već rekao on i Messi su vjerojatno dvojica najboljih nogometaša svih vremena. Ponovno, ovo nije kritika, ali sam i ranije rekao da sve nas na kraju stignu godine. Ronaldo očito zna da se sada i s tim mora boriti', rekao je Rooney i dodao.

'Dao je taj intervju koji je obišao cijeli svijet. Siguran sam da će u Manchester Unitedu napraviti neki potez povodom svega toga kada pomno pogledaju sve što je izjavio. Nemam više ništa za reći na tu temu'.