A SADA PUT KATRA

Bruno Fernandes nije izbjegao pitanje o odnosu s Cristianom Ronaldom: Jeste li čuli što smo si rekli?

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 18.11.2022 11:20
  • Objavljeno 18.11.2022 u 11:20
Bionic
Reading

Portugalska nogometna reprezentacija u četvrtak je odigrala provjernu utakmicu s Nigerijom, a momčad Fernanda Santosa pobijedila je 4:0. Bruno Fernandes zabio je prva dva gola na utakmici

Bez Cristiana Ronalda Portugal je pred svojim navijačima, na Jose Alvalade stadionu, pobijedio Nigeriju 4:0. U prvom poluvremenu dva je pogotka dao Bruno Fernandes, u 9. i 35. minuti iz jedanaesterca.

U posljednjih deset minuta dvoboja za uvjerljivo portugalsko slavlje su još pogađali Goncalo Ramos u 82. i Joao Mario u 84. minuti.

No, iako je Fernandes imao razloga za zadovoljstvo, poslije utakmice morao je objašnjavati što se dogodilo tijekom susreta s Cristianom Ronaldom na okupljanju reprezentacije.

Uz podsjetnik, kako su Fernandes i Ronaldo (još uvijek) suigrači u Manchester Unitedu, a Ronaldo je u intervjuu Piersu Morganu 'razvalio' po klubu.

Njihov susret izgledao je 'hladno', mnogi su ga protumačili kao 'totalno zahlađenje', koje bi se moglo odraziti i na portugalsku reprezentaciju.

'Nemam problema ni s kim, pa tako niti s Ronaldom. Radim svoj posao i kao što mi je jedan menadžer jednom rekao, sve što možeš kontrolirati si ti. Mislim da svi razmišljamo isto, moraš se kontrolirati, dati sve od sebe i to je to'.

Upitan je li hladnokrvno prihvatio Ronalda, Fernandes je odgovorio: 'Zašto to kažeš? Poslije su uključili zvuk. Jeste li pogledali snimku sa zvukom i čuli što smo rekli? Morate'.

'Ovo je reprezentacija, a Manchester United će u mom fokusu biti nakon 18. prosinca, odnosno nakon Svjetskog prvenstva', naglasila je zvijezda Uniteda.

Fernandes je naglasio kako sporni Ronaldov intervju nije gledao.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal