PRONAĐENA SUPER ZAMJENA

Cristianu Ronaldu suigrači okrenuli leđa, ne žele ga više vidjeti u svlačionici, a s 'Otoka' dolazi 'bomba'

17.11.2022 u 09:07

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo ne samo da nije više u milosti čelnika kluba i trenera Erika ten Haga nego je napadač Manchester Uniteda izgubio povjerenje i poštovanje svojih suigrača nakon šokantnog intervjua s Piersom Morganom. Polako se govori i o mogućoj zamjeni za slavnog Portugalca

Kapetan Portugala je u intervjuu udario po klubu, trenutnoj momčadi Uniteda i Ten Hagu, a njegovi suigrači navodno su stali na stranu nizozemskog trenera. Times navodi da igrači smatraju da Ronaldo više nikada ne bi trebao igrati za klub i ne žele čak ni da se vrati u svlačionicu nakon Svjetskog prvenstva.

Klub će vjerojatno biti prisiljen raskinuti Ronaldov ugovor samo kako bi okončao sapunicu prije nego što postane još 'otrovnija'.

Drugi engleski medij The Mirror otkriva da Manchester United planira strašan potez odnosno transfer Kyliana Mbappea iz Paris Saint-Germaina kao zamjenu za Cristiana Ronalda.

Navodi se da je Mbappe bio 'bijesan' na PSG nakon što mu je kasnila isplata plaće u listopadu i to je pojačalo njegovu želju da napusti glavni grad Francuske, unatoč potpisivanju ogromnog produljenja ugovora u ljeto.

United bi bio voljan platiti odštetu veću od 150 milijuna funti (172 milijuna eura) kako bi potpisao Mbappea, a također bi bio u mogućnosti ispuniti zahtjeve 23-godišnjaka za ogromnu plaću od oko 500.000 funti tjedno (570 tisuća eura) što bi na godišnjoj razini bilo preko 25 milijuna funti (gotovo 30 milijuna eura).