ŠPANJOLAC JE NJEGOV FAVORIT

Cristiano Ronaldo priznao koju bi momčad volio vidjeti kao engleskog prvaka; hoće li mu se koketiranje isplatiti?

18.11.2022 u 10:09

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti, Portugalac Cristiano Ronaldo sa svojom se reprezentacijom priprema za nadolazeće svjetsko prvenstvo. No, prije nego je otišao na njezino okupljanje, dao je intervju Piersu Morganu i izazvao pravu 'buru', ne samo u svom klubu, već i nogometu općenito

Cristiano Ronaldo je optužio vodstvo Manchester Uniteda da ga je izdalo pokušavajući ga otjerati s Old Trafforda, te kako ne poštuje nizozemskog trenera jer Ten Hag ne poštuje niti njega.

'Izdali su me, klub me izdao. Ispadam kao crna ovca, ali svi moraju znati istinu. Žele me otjerati iz kluba. Ten Hag? Ne poštuje on mene, ne poštujem ni ja njega', izjavio je Ronaldo dodavši kako voli klub i njegove navijače.

Međutim, svima je jasno da je ljubavi došao kraj.

A dio intervjua u kojem Ronaldo komentira koga bi volio vidjeti kao prvaka, izazvao je pravu buru na Otoku.

Naime, Ronaldo je rekao da bi, ako to već Manchester United ne može dostići, kako bi volio vidjeti Arsenal na vrhu Premier lige na kraju sezone, a posebno je naglasio kako mu se sviđa momčad Topnika ali i način rada menadžera Mikela Artete.

'Manchester United prvi, a ako ne, Arsenal je momčad koju volim gledati kako igra', rekao je Ronaldo i dodao:

'Sviđaju mi se i momčad i trener. Imaju stvarno odličnu ekipu. Ako Manchester United ne osvoji Premiership, bio bih sretan kada bi to uspio Arsenal'.

Zanimljivo, Piers Morgan, kojem je Ronaldo dao intervju koji je uzburkao svjetsku nogometnu javnost, tijekom ljeta je pisao da Arsenal ozbiljno razmatra dovođenje Ronalda u svoje redove, ali to se u ljetnom prelaznom roku nije dogodilo.

Može li se taj transfer realizirati sada?