raspad real madrida

Cristiano Ronaldo suigračima prije finala Lige prvaka objavio: Odlazim...

02.06.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Čelnici i navijači Real Madrida iz dana u dan doživljavaju nove šokove, predsjednik Florentino Perez praktički je 'na aparatima'. U klubu je u posljednjih nekoliko dana, umjesto da slave treći uzastopni trijumf u Ligi prvaka i u miru slažu momčad za novu sezonu, zavladala panika

Trener Zinedine Zidane napustio je Madrid i odlučio sreću potražiti negdje drugdje, a čini se kako bi isto mogao učiniti i Cristiano Ronaldo. Najbolji svjetski nogometaš već je neko vrijeme nezadovoljan u Realu, svako malo se moglo čuti kako 'traži izlaz' i nove izazove.

Potvrdio je to i svojim postupcima nakon pobjede protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka, a sada je sportski dnevnik Marca - koji inače slovi kao 'službeno glasilo' Reala - donio senzacionalnu priču.

Prema njihovim izvorima, koji su bliski svlačionici Reala, Cristiano Ronaldo je suigračima i prije samog finala Lige prvaka objavio kako odlazi iz kluba! Naravno, zamolio ih je da tu informaciju zadrže za sebe i ne plasiraju u javnost, no čini se kako je ipak pronašla put do medija.

'Ronaldo je suigračima da odlazi rekao u tjednima prije kijevskog finala i zato nisu bili iznenađeni njegovim izjavama nakon osvajanja Lige prvaka. No kapetanima nije bilo drago što je Ronaldo s tim izašao u javnost u tom trenutku', navodi Marca.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ronaldo je nakon finala u Kijevu bio poprilično jasan u svojim izjavama.

'Bilo je lijepo igrati u Realu. Kroz sljedećih nekoliko dana dat ću odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Budućnost sada zaista nije važna. Najprije se moram dobro odmoriti, a onda me čeka SP. Vidjet ćemo što će se dogoditi', rekao je tada Ronaldo.

Problem? Nije zanemariv jer Real je odštetnu klauzulu za Cristiana Ronalda odredio na milijardu eura, toliki novac niti jedan klub - pa čak ni PSG ili Manchester United - ne može dati. Pregovarati mogu svi, no platiti ga ne može nitko... Možda je i to jedan od razloga zašto su Florentino Perez i njegovi suradnici - barem na van - mirni. No, neke informacije govore kako je čelništvo kluba, nakon početne ljutnje i nevjerice, uhvatila - panika. Trener je već otišao, najbolji igrač više nema motiva, što je sljedeće?