slijedi rastanak

Cristiano Ronaldo se obratio navijačima nakon loše sezone Juventusa; iskrenim riječima zabrinuo fanove i izazvao pomutnju u Italiji

25.05.2021 u 09:25

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo se u podužoj objavi na Instagramu obratio navijačima Juventusa i svojim fanovima, a mnogi smatraju da je ovo oproštaj

Juventus je u ovoj sezoni osvojio Kup i Superkup, ali ona je ipak bila neuspješna. Nakon devet uzastopnih naslova prvaka sada su izgubili tu titulu, a ispali su i iz Lige prvaka. Da stvar bude gora, ne samo da nisu prvaci Italije, nego su u zadnjem kolu jedva uspjeli do četvrtog mjesta i Lige prvaka.

Cristiano Ronaldo se nakon jedne od najneuspješnijih sezona u karijeri oglasio na Instagramu, a njegove riječi mnogi tumače kao oproštaj od Juventusa. Portugala je napravio pregled sezone i zaključio kako je ona ipak bila uspješna.

'Život i karijera svakog vrhunskog igrača sadrže uspone i padove. Godinu za godinom se borimo s fantastičnim ekipama, izvrsnim igračima i ambicioznim ciljevima i moramo uvijek davati svoj maksimum kako bismo ostali na razini izvrsnosti', napisao je Ronaldo pa nastavio:

'Trofeji Kupa i Superkupa, te nagrada za najboljeg strijelca Serie A me ispunjavaju srećom, posebno zbog teškoća koje ih prate u zemlji u kojoj nije lako pobjeđivati. Tim uspjesima sam ostvario cilj koji sam si zadao prvog dana kada sam došao u Italiju, a to je da osvojim prvenstvo, Kup i Superkup, ali i da budem najbolji igrač i najbolji strijelac u ovoj nogometnoj zemlji punoj sjajnih igrača, velikih klubova i bogate nogometne kulture', napisao je Ronaldo i tako zabrinuo navijače Stare dame koji ovaj dio tumače kao oproštaj.

U podužoj objavi Ronaldo je još rekao kako ne hvata rekorde, već ga oni slijede jer se trudi dati više na utakmicama i treninzima. Portugalac se pohvalio i činjenicom da je prvak bio u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji, a u sve tri zemlje je osvojio i Kup i Superkup i bio najbolji igrač i najbolji strijelac.

'Ništa se ne može mjeriti sa spoznajom da sam ostavio trag u zemljama u kojima sam igrao i obradovao navijače klubova koje sam predstavljao. To je ono za što radim, što me pokreće i što ću loviti do zadnjeg dana', poručio je Ronaldo, a znači li to oproštaj od Italije i Juventusa ćemo vidjeti vrlo brzo.