bliži se kraj jedne ere

Cristiano Ronaldo otkrio tko bi ga mogao zamijeniti kada ode u mirovinu; čudesni Portugalac imenovao svoje nasljednike

18.05.2021 u 18:08

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo otkrio je imena igrača za koje smatra da mogu biti njegovi nasljednici

Cristiano Ronaldo je, uz Lionela Messija, definitivno jedan od najboljih koji su ikada igrali nogomet, a u svojoj eri je dvojac osvojio 11 od 12 Zlatnih lopti. Njihovu je dominaciju kratko prekinuo tek Luka Modrić i tako pokazao na kakvoj je razini, ali to ne umanjuje uspjehe spomenutog dvojca.

Osvojili su sve što se osvojiti može, a iako su još uvijek ključne figure svojih klubova, jasno je da njihova era polako dolazi kraju. Cristiano Ronaldo koji ima 36 godina s novinarima je podijelio mišljenje tko bi ga mogao zamijeniti.

'Tešto je urpijeti prstom u jednog igrača, no uzbudljivo je gledati novu generaciju koja dolazi. Erling Haaland i Kylian Mbappe su oni koji dolaze i fantastični su. Neki igrači mogu imati jednu ili dvije sjajne sezone, no oni najveći su sposobni držati visoki nivo jako dugo. Za to je potrebno jako puno truda i rada', rekao je Ronaldo pa dodao:

'Nadam se da će me pamtiti kao velikog igrača, kao nekog tko je naporno radio i uvijek davao sve od sebe da pomogne momčadi. Smatram da sam time zaslužio svoje mjesto u povijesti', zaključio je Ronaldo.

Povijest je već ispisao, a o kakvom se igraču radi govori i podatak da je u 36 godini ove sezone u 33 nastupa zabio 29 golova u talijanskoj Serie A gdje će, usprkos lošoj sezoni Juvea, vrlo vjerojatno biti prvi strijelac lige.