zna se i kamo ih šalje

[VIDEO] Više nema dvojbi da Ronaldo odlazi; u okrilju noći na kamion je utovario sedam limenih ljubimaca vrijednih milijune eura i preselio ih iz Torina

17.05.2021 u 17:47

Bionic
Reading

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, napadač portugalske nogometne reprezentacije i trenutno igrač Juventusa, Cristiano Ronaldo, posljednjih se dana i tjedana spominje kao igrač koji bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Staru damu

Vlasnik brojnih prestižnih individualnih nogometnih priznanja, 36-godišnji Cristiano Ronaldo, možda broji posljednje dane i sate u Torinu, odnosno Juventusu.

Naime, već se neko vrijeme spominje kako bi čuveni CR7 mogao napustiti Bianconere. Iako je prije par dana zabio 100. gol u dresu Juventusa, pa poručio da ih misli zabijati još, posljednjih dana po pitanju njegova odlaska oglasila se i njegova majka Dolores, koja je najavila kako će napraviti sve da njezin sin zaigra u lisabonskom Sportingu.

Doduše, nije rekla kada, ali vrlo brzo oglasio se i Ronaldov menadžer Mendes, koji je tu mogućnost, barem zasad, odbio.

O Ronaldu je također prošlog tjedna govorio i Neymar, dodavši kako je igrao uvijek s najboljima, poput Messija i Mbappea, ali da još nije zaigrao s Ronaldom, te da bi htio ostvariti tu želju. kako je Brazilac nedavno produžio ugovor s PSG-om, onda to možemo shvatiti kao javni poziv Ronaldu da dođe u Pariz. A baš se glavni grad Francuske spominje kao moguća destinacija, ukoliko se Ronaldo i odluči napustiti Juve.

Međutim, da priče o njegovom napuštanju Juventusa nisu samo priče, potvrđuju i snimke objavljene na društvenim mrežama a zabilježene pred Ronaldovom vilom. Naime, tvrtka Rodo Cargo, a koja se bavi transportom, došla je na adresu kako bi prema Lisabonu otpeljala čak sedam Ronaldovih automobila.

A to može značiti samo jedno - da je Ronaldov boravak u Torinu gotov. Jer ne vjerujemo niti da ih vode na pranje a niti na montažu ljetnih guma.