JE LI TO MOGUĆE?

Cristiano Ronaldo nije zabio, ali je poslije finala izjavom šokirao sve fanove Reala

26.05.2018 u 23:38

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo nije zabio u finalu Lige prvaka u kojem je Real svladao Liverpool 3:1, a utjeha mu može biti nova titula kao i to što je sezonu završio kao uvjerljivo prvi strijelac ovog natjecanja

Portugalac je došao do svojeg petog naslova europskog prvaka kao igrač, nitko nema više od njega. Poslije trijumfa u Kijevu svojim je izjavama privukao pozornost nogometne javnosti, a usput je šokirao navijače 'kraljevskog kluba'.

'Sada uživam u ovom trenutku, a sljedećih dana dat ću odgovor o svojoj budućnosti navijačima koji su uvijek bili na mojoj strani. Bilo je lijepo u Madridu', izjavila je najveća zvijezda Reala.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Znači li to da Ronaldo odlazi sa Santiago Bernabeua iako ga ugovor veže do lipnja 2021? Često su mediji selili portugalsku zvijezdu iz Madrida, a ovoga puta on je navijestio takav rasplet.

'Ne, ne, sad idem slaviti sa suigračima, sve će se znati u idućih nekoliko dana.'

Nešto o finalu protiv Liverpoola.

'Znali smo da smo bolja ekipa od Liverpoola, igrali smo dobro i zaslužili pobjedu. Znali smo da će Liverpool krenuti jako, ipak mi smo pobjednici, zabili smo tri pogotka i ispisali povijest.'