NAJBOLJI MOGUĆI RAZLOG

Cristiano Ronaldo neće igrati za treće mjesto; evo što je poručio suigračima!

29.06.2017 u 08:22

Bionic
Reading

Portugal se nije uspio plasirati u finale Kupa konfederacija, a Cristiano Ronaldo neće igrati utakmicu za treće mjesto. Najveća zvijezda turnira za to ima najbolji moguće opravdanje – postao je otac blizanaca

Portugalce je u polufinalu zaustavio Čile poslije izvođenja jedanaesteraca (3:0), a odmah poslije utakmice poražena reprezentacija saznala je vijest kako će u dvoboju za broncu biti bez najveće zvijezde.

'Bio sam na usluzi reprezentaciji, kao i uvijek, tijelom i dušom, iako su mi rođena dva sina. Nažalost, nismo uspjeli ostvariti glavni sportski cilj, ali siguran sam da ćemo nastaviti uveseljavati Portugalce. Predsjednik Portugalskog nogometnog saveza i reprezentacija pokazali su stav koji me dirnuo i neću ga zaboraviti. Sretan sam što ću napokon biti kod kuće sa svojom djecom, po prvi put,' poručio je Ronaldo.

  • +10
Polufinale Kupa konfederacija, Portugal - Čile Izvor: Reuters / Autor: GRIGORY DUKOR

Inače, Portugalac to nije napravio na svoju ruku nego uz suglasnost Portugalskog nogometnog saveza (FPF).

'Predsjednik FPF i reprezentacija bili su informirani prije Kupa konfederacija da je kapetan Cristiano Ronaldo postao otac. Igrač je, usprkos rođenju djece, donio odluku pomoći reprezentaciji što moramo istaknuti i pohvaliti. Predsjednik saveza i izbornik shvaćaju da ako je postalo nemoguće osvojiti Kup konfederacija da trebaju pustiti igrača kako bi napokon upoznao svoju djecu,' stoji u službenom priopćenju FPF-a.