iskreni Bailly

Cristiano Ronaldo doživio novo poniženje; je li njegov bivši suigrač, koji igra u Marseilleu kod Hrvata Tudora, sve ovo napravio namjerno?

14.10.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo proživljava najteže trenutke u karijeri i vjerojatno je zažalio što se vratio u Manchester United, klub u kojem je kao tinejdžer igrački stasao

Od prije je poznato kako trener Erik ten Hag ne računa na Ronalda (skupio je 10 nastupa i zabio svega dva gola!) i pala je odluka da može napustiti klub ako dođe dovoljno dobra ponuda. Treba reći kako Ronalda ugovor za Manchester United veće do ljeta 2023. godine, a prema Transfermarktu trenutačno vrijedi 20 milijuna eura.

No, koliko suigraču zapravo poštuju može se gotovo svakog tjedna iščitati između redaka te vidjeti na treninzima i utakmicama kada je odnos prema njemu u pitanju.

Tako je 28-godišnji Eric Bailly, reprezentativac Obale Bjelokosti koji je nedavno poslan na posudbu iz Manchester Uniteda u Olympique Marseilleu, u intervjuu za L'Equipe rekao nekoliko zanimljiv stvari.

Tako je Bailly, kojeg ove sezone bodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, na pitanje koji su ga suigrači impresionirali rekao:

'Znam puno sjajnih igrača u Manchesteru. Ali ako moram govoriti o svima koji su me impresionirali, onda ovaj intervju nećemo nikad završiti', kazao je Bailly dodavši:

'Bilo je zaista nevjerojatnih talenata, iskusnih i mladih. Stvarno su me oduševili igrači poput Marcusa Rashforda, ali i Anthonyja Martiala također', dodao je Bailly koji niti jednom riječju nije spomenuo jednog od najboljih nogometaša svih vremena Cristiana Ronalda. Neki će reći da je to svakako ponižavajuće… Ali kako god se okrene nije korektno od Baillyja što god netko rekao.

Naime, nakon ovog intervjua mnogi se pitaju je li to napravio namjerno ili slučajno? Nije poznato kakav su odnos imali, ali svakako sve izgleda čudno…

Činjenica jest kako su suigrači bili samo jednu sezonu, ali isto tako je činjenica da je Ronaldo postavio mnoge klupske rekorde koji vjerojatno nikada neće biti srušeni.

Hoće li se nešto oko statusa Ronalda promijeniti do siječanj i zimskog prijelaznog roka? Na to pitanje nitko nema odgovor, a problem u cijeloj priči jest taj što Ronaldo želi u klub koji igra u Ligi prvaka jer je uvjeren kako još uvijek može igrati na visokoj razini.

No, s druge strane nekim svojim postupcima prema suigračima, treneru i novinarima Ronaldo je od povratka u Manchester United postao jedan od najomraženijih igrača u Engleskoj.

Pa stoga niti ne čudi što ga neki poput Baillyja ignoriraju…

Standings provided by Sofascore
  • +11
Manchester United - Omonia, Europska liga, 13.10.2022. Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL