Cristiano i Rafa u novom Nike spotu

Cristiano i Rafa u novom Nike spotu

30.03.2012 u 15:42

Bionic
Reading

Igra. Set. Meč. Dva ponajbolja svjetska sportaša, Cristiano Ronaldo, i tenisačka zvijezda Rafa Nadal, susreli su se kako bi predstavili eksplozivnu brzinu i trakciju novih Mercurial Vapor VIII kopačka

Mercurial Vapor VIII je dizajniran kako bi najboljim igračima na svijetu pružao bešavnu uglađenost, dodir i trakciju koja isporučuje eksplozivnu brzinu. Izvanredan novi dizajn sadrži žarke mango boje sa novim vizualnim potpisom na peti koji pomaže kopački da se istakne na terenu.

Potpuno su prerađene kako bi stvorile udoban gornji dio koji osigurava stopalo i sprječava nepotrebno kretanje unutar kopačke. Nikeov novi Anatomic Last pruža viši nivo potpore i stabilnosti, te je poboljšan minimalističkim izgledom i mekšom petom, pružajući maksimalnu udobnost i uglađenost.

Radnja filma počinje napetim serviranjem Rafe Nadala u luksuznom tenis klubu, te je u jednom trenutku spokojna okolina uznemirena glasnim zvukom sportskog automobila. Cristiano Ronaldo, odjeven u tenisača, ulazi u klub i dugim korakom dolazi na teren kako bi pozdravio svojeg prijatelja koji se čudi Ronaldovom izboru obuće za partiju tenisa - par novih Mercurial Vapor VIII kopačka.

Tada vidimo tenisku i nogometnu legendu kako tenis lopticom izmjenjuju servise i udarce nogom preko mreže. Isprva iz zabave, a zatim stvari postanu malo ozbiljnije. Nadal grune servu koju Ronaldo uzvrača polu-volejom i igra započinje. Slijedi niz brzih voleja (reketom i kopačkom) i igrači ubrzano izvode slijed udaraca. Zahvaljući novim Mercurial Vapor VIII kopačkama Ronaldo ima savršenu trakciju i stabilnost.

Dok se igrači bacaju i skaću kako bi uzvratili tenis lopticu, iznenadno se pojavljuje nogometna lopta i Rafa oblači kopačke. Nakon toga slijedi prezentacija talenata oba igrača. Na kraju se Ronaldo i Rafa rukuju na mreži, te na Ronaldovo nezadovoljstvo Rafa odluči zadržati Mercurial Vapor VIII kopačke s kojima je igrao.