RASPLET SAPUNICE

Ćorluka dao obećanje: Zna se gdje će završiti karijeru!

01.09.2016 u 15:00

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka uvršten je među 10 najzvučnijih transfera koji su u Rusiji propali ovog ljeta, prema izboru dnevnika Sport Express koji također naglašava kako je hrvatski branič nakon raspleta ljetne sapunice obećao završiti karijeru u moskovskom Lokomotivu...

Naš 30-godišnji reprezentativac bio je jedna od glavnih tema u Rusiji tijekom ljetnog prelaznog roka, a selilo ga se u Bayern, Valenciju, Bešiktaš, Fiorentinu, Leicester City te moskovski Spartak.

No, iako se znalo pisati o njegovom odlasku iz moskovskog Lokomotiva kao o gotovoj stvari, Ćorluka je ipak odlučio ostati i produžiti ugovor.

Taj ga je potez doveo na listu deset najzvučnijih neuspješnih transfera ruskog nogometa prema izboru Sport Expressa, zajedno s Witselom i trenerom Kurbanom Berdijevim čiji su zvučni prelasci na kraju doživjeli neuspjeh.

Spomenuti ruski medij naglašava kako je ključna za ostanak Ćorluke bila promjena garniture koja upravlja Lokomotivom, nakon koje je prvi potez bio izdašna ponuda hrvatskom braniču kojom je dugoročno vezan u klub, do ljeta 2020. godine.

'Na oduševljenje navijača, prvi korak predsjednika Ilje Herkusa bio je novi ugovor Ćorluki. Hrvat je sada obećao završiti karijeru u klubu,' naglašava Sport Express, a ostaje vidjeti hoće li se naš Vedran i držati tog obećanja...