ZA VRIJEME NBA FINALA

Conor McGregor upada iz nevolje u nevolju; optužen za seksualno napastvovanje

16.06.2023 u 19:44

Bionic
Reading

UFC zvijezda Conor McGregor suočen je s optužbom da je seksualno napastvovao ženu u toaletu dvorane neposredno nakon četvrte utakmice NBA finala u Miamiju, izvijestio je TMZ u četvrtak

Preko svog odvjetnika, žena je poslala pisma sa zahtjevima samom borcu, NBA ligi i Miami Heatu tražeći nagodbu umjesto pravnog postupka, prema izvješću.

'Nakon što je TMZ objavio video, odvjetnica tužitelja sada je promijenila svoju priču', rekla je McGregorova odvjetnica Barbara Llanes za TMZ.

'Gospodin McGregor pozdravlja istragu, za koju čvrsto vjeruje da će pokazati da su tvrdnje protiv njega lažne. Nakon što nije odgovorila na zahtjev za novcem koji je postavio odvjetnik tužitelja, obratila se medijima kako bi izvršila pritisak. Ovo nije ništa više od iznuđivanja.'

U pismima, ženina odvjetnica, Ariel Mitchell, tvrdi da je osiguranje natjeralo ženu u toalet gdje su čekali McGregor i njegov zaštitar. Zatim je, napisao je Mitchell, McGregor 'agresivno poljubio' ženu dok je osiguranje držalo sve izvan zahoda.

McGregor ju je tada prisilio na oralni seks, a dok je pokušavao nastaviti seksualnu aktivnost, žena ga je nekoliko puta udarila laktom i uspjela pobjeći, prema Mitchellu. Prijavila je navodni napad policiji na Floridi 11. lipnja.

Dužnosnici UFC-a rekli su za TMZ da su upoznati s optužbama.

'UFC će dopustiti da se završi pravni proces prije davanja bilo kakvih dodatnih izjava', tvrdi UFC.

McGregor je sjedio na mjestu uz teren na utakmici 9. lipnja i sudjelovao u promotivnom činu na poluvremenu u kojem je nekoliko puta udario maskotu Heata, koja je morala na hitnu.