zov milijuna

Čolak na pragu ugovora života: Bivši hrvatski izbornik želi pod svaku cijenu dovesti trenutno najspominjanijeg napadača u Hrvatskoj

02.06.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Ante Čačić i njegov Pyramids FC žele pod svaku cijenu dovesti napadača Rijeke Antonija-Mirka Čolaka

Polufinale Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Osijeka podiglo je veliku prašinu, a glavna je tema suđenje Igora Pajača koje je usmjerilo susret u Rijekinu korist dvojbenim crvenim kartonom za Osijek i penalom za domaćine. Osijek je vodio s 0:2 golovima Petra Bočkaja, a onda je uz spomenute sučeve odluke Rijeka preokrenula na 3:2 golovima Roberta Murića, Antonija Mirka Čolaka i Sterlinga Yatekea.

Repovi iz tog derbija se još povlače. Osim salve uvreda i optužbi s jedne i druge strane, došlo je i do fizičkog obračuna ispred stadiona. Eros Grezda je, tvrdi isprovociran, šakom u glavu napao strijelca izjednačujućeg pogotka Čolaka. Što je točno bilo između njih dvojice, vjerojatno nećemo nikada saznati, ali to ih je obojicu dovelo pod svijetla reflektora. Iako se najmanje piše o njihovoj igri, ipak ima i onih koji prate i taj segment.

Čolak je tako došao na radar bivšeg hrvatskog izbornika Ante Čačića koji vodi egipatski Pyramids FC, pišu Sportske novosti. Čolak je u Rijeci od siječnja 2018. godine kada je stigao na posudbu iz Hoffenheima, a Riječani su njegov ugovor kasnije i otkupili za 850.000 eura.

Nije poznato koliko bi mogli tražiti za njega, kao niti želi li 26-godišnji napadač karijeru nastaviti u Egiptu, ali Čačić se nada da će ga ipak uspjeti nagovoriti. Iako liga nije na nekoj visokoj razini, primanja itekako jesu. Klub koji postoji od 2008. godine nema nikakvih problema s financijama i nije im teško ponuditi ogroman novac samo da dovedu kvalitetu. Čolak bi tako na stolu mogao imati jako primamljivu ponudu, a vidjet ćemo što će odlučiti.

  • +19
Druga polufinalna utakmica Hrvatskog kupa, HNK Rijeka - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Uskoro se vraća i HT Prva liga, a dok čekamo taj trenutak prisjetili smo se najboljih golova i akcija iz dosadašnjeg dijela sezone.

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.