SKUPI PROMAŠAJ

Čistka se nastavlja; Dinamo prekrižio još jednog 'kapitalca'

18.07.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Iz Dinama se sprema još jedan odlazak, na izlaznim vratima je brazilski ofenzivac Marcos Guilherme (21) koji je trebao biti veliko pojačanje, ali se nije iskazao

U Dinamu je izgleda prava čistka, 'modri' su se dva dana uoči prvenstva riješili trenera Ivajla Peteva, par sati poslije toga 'nogu' je dobio i Sammir, a novo lice koje napušta maksimirsku svlačionicu je Marcos Guilherme.

Razlaz koji ni nije toliko neočekivan, jer se talentirani krilni napadač nije nametnuo. Kada je u siječnu ove godine dolazio u Dinamu apostrofiran je kao veliko pojačanje, strašan majstor, ali te napise nije opravdao.

  • +8
Marcos Guilherme Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Iako je iza njega neuspješna polusezona bilo je onih koji su se nadali kako je vrijeme prilagodbe iza njega i da će Brazilac eksplodirati u novoj sezoni, ali ona je tek počela, a on je po informacijama koje dolaze iz našeg najtrofejnijeg kluba prekrižen. Čeka se još samo službena potvrda.

Inače, Guilherme je stigao na posudbu iz Aletico Paranaensea, a Dinamo je to zadovoljstvo platio čak 1,5 milijuna eura (izvor transfermarkt). Hrvatski prvoligaš imao je pravo prvokupa, ali to se neće dogoditi, 21-godišnji ofenzivac najvjerojatnije se vraća u svoju domovinu.