JASNA PORUKA

Ćiro se više nije mogao suzdržati, nikome u HNS-u ovo se neće svidjeti

09.10.2017 u 17:34

Bionic
Reading

Uoči kvalifikacijske utakmice u Kijevu između Ukrajine i Hrvatske u emisiji Studio 4 gostovao je bivši hrvatski izbornik Miroslav Blažević te jasno poručio da ova garnitura u HNS-u mora otići

'Trener' svih trenera' potpisuje najveći uspjeh s hrvatskom reprezentacijom koja je 1998. bila treća na svijetu. Sada je za HRT govorio o mukama u ovim kvalifikacijama.

'Bilo je gotovo sigurno za cijeli nogometni svijet da će se Hrvatska, vidjevši njezin renome, reputaciju, njezinu klasu, da će se prošetati do Rusije, a mi smo došli u pakao. Oni najvažniji, a to su nogometaši, svjesni su ove činjenice i za očekivati je da će večeras reagirati na jedan pozitivan način. Ja sam optimist da ćemo mi danas, u vrlo teškim uvjetima, ipak pobijediti', rekao je Blažević te se osvrnuo na HNS.

'Njihova filozofija više ne pije vodu.Oni vladaju 20 godina. Ja imam puno razloga da budem revoltiran. Vodio sam reprezentaciju, stvorili smo jedan kult, narod je bio jedinstven s nama. Mi smo osjećali taj narod i u svakoj utakmici su nam bili dodatni motiv. HNS nije ništa napravio da da neophodno značenje onima radi kojih mi i postojimo, a to je publika,' rekao je Ćiro.

  • +29
Hrvatska - Finska, kvalifikacijska utakmica za SP 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Poruka za kraj...

'Ja sam uvjeren da će oni skupiti glave i reći idemo jer je i za njih to jedna neobična promocija, sudjelovati na Svjetskom prvenstvu. Optimista sam. No to nije razlog da se spase ovi koji su nas doveli u ovakvu situaciju. Ova garnitura mora otići, sve ostalo je iluzija da bi hrvatski nogomet mogao prosperirati onako kako zaslužuje i preferira nogometni puk Hrvatske.'

  • +7
Miroslav Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL