NOSIO JU NA RUKAMA...

Ćiro nije prežalio što nije bilo seksa s velikom divom

08.02.2014 u 13:46

Bionic
Reading

Miroslav Ćiro Blažević vodi svoju Slobodu iz Tuzle na pripremama u Sloveniji, a u razgovoru za srpski Blic tvrdi kako nije želio pustiti Roberta Prosinečkog u Zvezdu te otkriva koje prilike u ljubavnom kontekstu se još uvijek sjeti...

Dok Tuzla plamti u protestima osiromašenog i prevarenog naroda hrvatski trenerski velikan Ćiro Blažević skuplja snagu sa svojim novim klubom Slobodom za napad na promociju u elitni razred BiH nogometa. U razgovoru za srpski Blic vratio se na omiljenu temu srpskih kroničara - transfer Roberta Prosinečkog iz Dinama u Zvezdu 1987. godine.

'Jako volim Robija, ali jeb.. mu sve zašto nikada ne kaže da ga nisam ja potjerao u Zvezdu. Istina je da sam s njim prije utakmice sa Željezničarom potpisao ugovor na četiri godine, ali tadašnji direktor Dinama Ante Pavlović u dogovoru sa Zvezdom učinio je taj ugovor nevažećim i Prosinečki je meni iza leđa otišao u Beograd,' kaže Ćiro uz dodatak da je pretjerivao kada je rekao da će pojesti trenersku diplomu ako Žuti ikada postane velik igrač.

'Bio sam sretan zbog njega što je otišao jer je Zvezda tada bila daleko ispred Dinama, ali moram vam reći da za taj transfer - Ćiro nije kriv,' kaže iskusni verbalni majstor.

Prozivao je u svom stilu garniture vlasti što su dopustile da Zvezda ode u prosječnost, dodao da će doći tamo ako mu daju dovoljno novca, te se prisjetio jedne priče iz Prištine s Terezom Kesovijom koju je oduvijek simpatizirao na sve načine.

'Život bez seksa ne vrijedi, a kao što vidite - ja sam još uvijek živ! Jednom sam u Prištini preko cijelog terena nosio na rukama terezu kesoviju, ali nisam ju poševio. Šteta...,' završava unikatni Ćiro.