MMA U KRAPINI

Cikatić im ispunio snove i vodi ih u Japan!

14.11.2016 u 14:00

Bionic
Reading

Baš kao što je i najavljeno, proteklog je vikenda u Krapini održan prvi borilački spektakl pod okriljem Pancrasea, najveće japanske MMA organizacije. Pobjedici s ovog borilačkog spektakla, a to su Matija Blažičević i Anto Radman putovat će 5. veljače u Japan

Pod budnim okom borilačke legende Branka Cikatićam i u u organizaciji Ultimate fight cluba Novi Zagreb, odrađen je kvalifikacijski MMA turnir četvorice u lakoj i velter kategoriji. Pobjednici su dobili ugovor na jednu borbu u Japanu na idućem Pancraseovom eventu 5. veljače. Gledatelji u u sportskoj dvorani krapinske Srednje škole, njih oko 500 imali su što vidjeti, bio je to turnir super borbi i atraktivnih nokauta.

Najatraktivniju borbu večeri sa super brutalnim završetkom gledali smo između miljenika MMA scene Veliminatora Velimira Rašića iz Cromma Gym-a i Matije Blažičevića. Borba je išla u neizvjesnu treću rundu gdje Rašić napada brzim direktima borca iz ATT koji radi 'povlačenje-otklon' te šalje bombu zadnjim direktom koji šalje Veliminatora po prvi puta u karijeri na kratki spavanac.

Cikatić, koji je prije nekoliko dana postao ove oragnaizacije za Hrvatsku, je izjavio da je zadovoljan predstavom mladih boraca koji putuju na Daleki istok:

'Uskoro ćemo organizirati nove turnire diljem hrvatske i u ostalim kategorijama, što se tiće ovoga prvoga turnira finalne borbe su bile atraktivne, tehnički i kondicijski na visokom nivo. Ovo će biti jedna novina na hrvatskoj MMA sceni nakon FFC-a i NFC-a, gdje će borci iz regije koji izbore ugovor sa Pancraseom u Japanu odrađivati borbe u jednoj od vodećih svjetskih MMA organizacija', Cikatićeve riječi prenosi portal Nokaut.hr


AMATERSKI MMA

Pavel Iveta (UFK Novi Zagreb) VS Borna Sabljić ( UFK NZG) .... 2.R submission

TURNIR 70kg

Velimir Rašić (Cromma Gym) VS Veldin Rizvanović ( BiH) ... 1.R submission (triangle choke)
Petar Šerac( KB Tigar Brod) VS Matija Blažičević(ATT) ..... sudačka odluka

TURNIR 77kg

Andreo Kolić(Milon Petrinja) VS Luka Knežević (KOMODO) ... 1.R, GNP
Ivan Mišerić(Modus Gym) VS Anto Radman(UFK Novi Zagreb) ... 1.R, TKO

REVIJALNE BORBE

-84kg Đani Barbir (JJK Mangetsu) VS Marko Burec (UFK Viking) .... 1.R, TKO
-63kg Stipe Brčić (JJK Mangetsu) VS Dritano Hajrizi (ŠD Razvanje, SLO) ... 2.R, nokaut
-93kg Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb) VS Marko Delić (Ostojić & Joker Akademija) ... 1.R, GNP

FINALE 70kg

Velimir Rašić (Cromma Gym) VS Matija Blažičević (ATT) ... 3. runda, TKO
Anto Radman (UFK Novi Zagreb) VS Andreo Kolić ( Milon Petrinja) ... 1. R, submission (armbar)