ŠOK za ANCELOTTIJA

Cijeli svijet se smijao afričkom sportskom novinaru, a imao je pravo!

28.09.2017 u 18:06

Bionic
Reading

Nigerijski novinar koji je pitao Carla Ancelottija uoči utakmice s PSG-om boji li se otkaza u slučaju poraza bio je predmet sprdnje talijanskog stručnjaka i kolega na presici, kao i ljubitelja nogometa diljem svijeta, a na kraju se pokazalo da ima pravo...

Nogomet je u današnje vrijeme popularan u svim dijelovima svijeta, uključujući i Afriku gdje se strastveno prate utakmice najjačih europskih nogometnih liga kao i kod nas.

  • +10
Carlo Ancelotti Izvor: Reuters / Autor: STEPHANE MAHE

No, kada se jedan nigerijski novinar pojavio na presici uoči utakmice između PSG-a i Bayerna te pitao Ancelottija boji li se otkaza u slučaju poraza, ovaj mu je posprdno odbrusio:

'Odakle si ti? Aha, drago mi je da se Nigerijci brinu za moj život.'

Nigerijski kolega objasnio mu je da Afrika diže plaće svima uključenima u nogomet jednako kao i ostali ovim sportom zaluđeni dijelovi svijeta, a od Carla je zatim dobio odgovor kako se protiv PSG-a radi o utakmici o kojoj se radi tek o prestižu i nije odlučujuća, uz smijeh ostalih okupljenih novinara.

Talijan nije imao pravo, kao ni ostali koji su se smijali nigerijskom sportskom novinaru. Dan nakon poraza 3:0 od PSG-a trener Bayerna je dobio otkaz, a dobar predosjećaj kolege iz Nigerije iznenadio je čak i njemačku javnost, iako je znala da odnos Ancelottija ni s igračima ni s upravom već dugo nije idealan...