PRAVI RAZLOG

Cijeli svijet priča o fotki Tigera Woodsa; evo što je on rekao nakon izlaska iz pritvora

30.05.2017 u 08:49

Bionic
Reading

Legendarni golfer Tiger Woods demantirao je napise medija kako je alkohol krivac za to što je bio uhićen i pritvoren na Floridi

Slavni Amerikanac je uhićen na području Jupitera, jednog otočića u američkoj saveznoj državi Floridi gdje mu je prebivalište. Priveli su ga oko 3 sata u noći, a poslije osam sati provedenih u pritvoru pušten je na slobodu. Fotografija iz policijske postaje koja je procurila u medije pokazuje Woodsa s ogromnim podočnjacima i mutnim pogledom, a mediji su se raspisali kako je poznati golfer bio u alkohliziranom stanju.

No uskoro je stigao demanti i to od samog Woodsa.

'Želim da javnost zna kako ovo nema veze s alkoholom, nego je to bila neočekivana reakcija na propisane lijekove', izjavio je Woods te nastavio:

'Nisam znao da će kombinacija lijekova tako jako utjecati na mene. Razumijem ozbiljnost situacije i preuzimam potpunu odgovornost. Želim se ispričati od srca obitelji, prijateljima i fanovima. I sam od sebe više očekujem.'

  • +7
Tiger Woods Izvor: Reuters / Autor: USA Today Sports

Inače, Woodsu ovo nije prvi skandal. Od svoje supruge se razveo 2009., a bila je to afera koja je punila novinske stupce mjesecima. Naime, Woods je varao svoju suprugu gdje god je stigao i nikada se nije primirio, a pisalo se kako voli zaviriti u čašicu. Nedavno je bio u vezi sa prelijepom skijašicom Lindsey Vonn, ali je i to propalo zbog njegove nevjere i ispada.

Karijera osvajača 14 velikih turnira biliži se očito kraju jer je nakon operacije leđa u travnju objavio da se ove godine neće natjecati. Otkazao je i nastup na čuvenom masters turniru u Augusti, gdje je 1997. godine postao najmlađi pobjednik u povijesti. Zadnji veći turnir Woods je osvojio daleke 2008. godine.