NOVA SRAMOTA

Fotka koja je šokirala sportski svijet; slavni sportaš dotaknuo dno dna

29.05.2017 u 19:18

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih sportaša svijeta Tiger Woods uhićen je u Floridi zbog sumnje da je vozio u alkoholiziranom stanju

Tiger Woods dodao je novo poglavlje u svojem burnom životu. Supertalentirani golfer koji je dugo godina vladao listom najplaćenijih sportaša svijeta i usput rušio neke rekorde u svojem sportu opet je razočarao brojne fanove.

Slavni Amerikanac je uhićen na području Jupitera, otočića u američkoj saveznoj državi Floridi, na kojem mu je prebivalište. Priveli su ga oko tri sata u noći, a poslije osam sati provedenih u pritvoru pušten je na slobodu. Woods je navodno bio pijan pa je iza rešetaka čekao da dođe sebi.

  • +7
Tiger Woods Izvor: Reuters / Autor: USA Today Sports

Fotografija iz policijske postaje koja je procurila u medije pokazuje ga s ogromnim podočnjacima i mutnim pogledom.

Inače, Woodsu ovo nije prvi skandal. Od supruge se razveo 2009., a bila je to afera koja je mjesecima punila novinske stupce. Naime Woods je varao svoju suprugu gdje god je stigao.

U posljednje vrijeme vezivalo ga se i uz poznatu skijašicu Lindsey Vonn, ali i ta veza je propala, pogađate, zbog njegove nevjere.

Najavio je povratak golfu, da će opet biti najbolji, ali očigledno je samo zavaravao svoje fanove. Njegov najnoviji životni posrtaj pokazuje da je daleko od povratka na vrh.

Karijera osvajača 14 velikih turnira bliži se očito kraju jer je nakon operacije leđa u travnju objavio da se ove godine neće natjecati. Otkazao je i nastup na čuvenom turniru u Augusti, na kojem je 1997. godine postao najmlađi pobjednik u povijesti. Zadnji veći turnir Woods je osvojio daleke 2008. godine.