duhovita skijašica

Cijeli svijet bruji o fotografiji koju je objavila Lindsey Vonn: ovo stvarno nitko nije očekivao

07.02.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Američka skijašica Lindsey Vonn prije nekih tri tjedna vratila se na skijaške staze, nakon teške ozljede, a sada je u švedskom Areu, gdje se održava svjetsko prvenstvo

Amerikanka Lindesy Vonn tijekom karijere ostvarila je 82 pobjede u Svjetskom kupu, od čega 28 u superveleslalomu, a najavila je kako će nakon SP-a u Areu završiti karijeru, na prvoj utrci na svjetskom prvenstvu, u njenom najdražoj discipli, superveleslalomu doživjela je neugodan pad.

Ona je sredinom staze udarila u jedna vrata koja su joj se potom zapetljala oko skija te je pala i završila u zaštitnoj ogradi. Iako je zbog tog pada utrka bila prekinuta na 10-ak minuta, Vonn se pridigla i uspjela se na skijama spustiti do cilja.

Nastavak je to muka najuspješnije skijašice svih vremena kojoj su ozljede uništile završne godine karijere i prisilile ju da se odluči umiroviti s 34 godine.

Nije se znalo hoće li Vonn odustati od natjecanja, no uporna Amerikanka ipak je odlučila stisnuti zube.

'Ovo su posljedice, jedva čekam vidjeti kakve će boje biti sutra', napisala je 34-godišnja Amerikanka, ispod fotografije na kojoj su ona i stražnjica njezine kolegice Laurenne Ross, koja je također doživjela težak pad.

Amerikanka se sprema za nedjeljni spust kad će se posljednji put spustiti niz stazu kao profesionalna skijašica.

  • +22
Američka skijašica Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia