OBEĆANA ZEMLJA

Cico se nudi: Hoće li postati treći hrvatski izbornik ove zemlje

10.03.2014 u 10:47

Bionic
Reading

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i sadašnji trener iranskog Sepahanga Zlatko Kranjčar potvrdio je kako bi volio sjesti na klupu iranske reprezentacije

Hrvatski stručnjak Zlatko Kranjčar već je neko vrijeme na klupi iranskog Sepahana s kojim bilježi izvrsne rezultate, a sada se i otvoreno ponudio za preuzimanje iranske reprezentacije. Cico ima izborničkog iskustva jer je već vodio hrvatsku i crnogorsku reprezentaciju, pa bi mu dolazak na klupu Irana bio treći izbornički posao u karijeri.

Obzirom da portugalskom stručnjaku na klupi Irana Carlosu Queirozu istječe ugovor završetkom SP-a, a čelnici tamošnjeg saveza nemaju namjeru produžiti ga, sve se glasnije priča o njegovom nasljedniku.

'Volio bih voditi Iran. Ako će me čelnici iranskog saveza kontaktirati u vezi angažiranja, rado ću s njima razgovarati', kazao je Kranjčar, a prenosi Teheran times. Ukoliko Cico Kranjčar sjedne na iransku klupu, postat će treći hrvatski stručnjak koji vodi Iran, nakon Ćire Blaževića i Branka Ivankovića.