MIAMI GA ČEKA

Chris Bosh nakon borbe za život blizu povratka na parket

15.09.2016 u 13:27

Bionic
Reading

Uoči početka nove NBA sezone još uvijek nije poznato hoće li igrači koji su imali problema s ozljedama ili bolešću biti spremni. Jedan od njih je i Chris Bosh iz Miami Heata…

Kraj prošle sezone je, nažalost, za Chrisa Bosha bio jako neugodan. Naime, otkriveni su mu krvni ugrušci na plućima zbog kojih je odmah udaljen od igranja (doslovno se borio za život). Ali, kako sada stvari stoje, Bosh će vjerojatno zaigrati na prvoj utakmici regularne sezone, piše portal nbacro.com.

Prema nekim izvorima saznajemo da je sve izglednije da će Bosh zaigrati na prvoj utakmici. Prošle sezone, kako saznajemo, Heat je odbio ideju da Bosh uzme tretman u obliku razrjeđivača krvi koji bi mu pomogao u rješavanju krvnih ugrušaka, ali mišljenje im se očito mijenja. Ipak, i tako Bosh možda neće moći igrati svaku utakmicu, pogotovo kada su dan za danom.

Sve je još uvijek otvoreno za Bosha. Ako mu se stanje malo pogorša, onda bi taj povratak bio zasigurno odgođen. Bosh je jedan od boljih igrača Miami Heata te bi za tako dobrog igrača, a i za ekipu, bilo stvarno šteta da propusti velik broj utakmica, ali ipak zdravlje je na prvom mjestu.