SVEGA SU ONI SVJESNI

Chelseajevi navijači u nevjerici slušaju i komentiraju što govori Guardiola

16.02.2024 u 23:13

Bionic
Reading

Španjolac Pep Guardiola, koji od srpnja 2016. godine sjedi na klupi Manchester Cityja sigurno pamti bolje dane Chelseaja. I očito je pod takvim dojmom najavio subotnji okršaj na Etihadu. Prijašnjih godina to bi bio derbi, ali sada s obzirom na bodovnu razliku i prezentacije na terenu, to ipak nije

Okršaj velikih suparnika prethodnih je godina bio derbi, ali zbog loše igre Plavaca i pozicije na tablici Građani su veliki favoriti.

Chelsea igra očajno veći dio ove sezone. Zbog toga su riječi koje je o njima rekao Pep Guardiola navijači londonskog kluba shvatili kao zbijanje šale na njihov račun.

Guardiola je suparnika sa Stamford Bridgea nazvao izuzetnim i jednim od najtežih do kraja sezone.

'Chelsea je izuzetna momčad na svim dijelovima terena. To nam je jedna od težih utakmica koju imamo do kraja sezone', smatra Guardiola i dodaje:

'Imaju sve: snagu, kvalitetu, teško gube lopte', ispalio je Guardiola i odmah postao 'meta' komentara na društvenim mrežama.

'Je li to on nas za**ava?', jedan je u nizu komentara navijača Chelseaja na Guardiolinu izjavu, dok ga drugi mole da ih prestane tješiti jer oni imaju oči i vide kako Chelsea igra.

'Pep nikad neće ući u raj zbog ovakvih laži', još je jedan u nizu komentara navijača iz plavog dijela Londona.

Pogled na tablicu, na kojoj je ManCity drugi s 52 boda (op.a. utakmicom i dva boda manje od vodećeg Liverpoola), a Chelsea tek deseti, s 34 boda, jasno sugeriraju tko je favorit u subotnjem srazu.