VOLI GA MOURINHO

Chelsea pokušava vratiti Drogbu u svoje redove?

14.07.2013 u 16:48

Bionic
Reading

Engleski Mirror ovog je vikenda donio informacije po kojima londonski Chelsea pokušava u svoje redove vratiti Bjelokoščanina, 35-godišnjeg nogometaša Didera Drogbu...

Navodno je Drogba, nekadašnji napadač londonskog kluba (od 2004. do 2012. godine) i čovjek koji je najzaslužniji što je Chelsea 2012. godine došao do naslova pobjednika Lige prvaka, posjetio stare prijatelje u trening-kampu, ali je zapravo najemotivniji bio susret s Joseom Mourinhom, Portugalcem koji se ovog ljeta vratio na trenersku klupu Chelseaja.

U godinama dok je Jose Mourinho trenirao Chelsea najbolji je odnos imao upravo s Drogbom, pa je tako i prije nekoliko dana portugalski strateg izjavio:

'Drogba je bio fantastičan profesionalac dok sam radio s njim. Bio je pravi primjer svakome, a ujedno je poštovao sve oko sebe. One iz struke, suigrače, suparnika i navijače. Tražit ću od mladih igrača Chelseaja da budu kao i on. Drogba stvarno može biti primjer svakom mladom nogometašu kako se treba ponašati. Volim ga, on je stvarno poseban igrač u povijesti ovog kluba,' rekao je Mourinho o Drogbi koji je ukupno postigao 157 pogodaka u 341 nastupu za Chelsea.

Mirror piše da Mourinho traži od Drogbe da se vrati u klub na jednu, iduću sezonu. Inače, Drogba je tijekom prošle sezone došao u Galatasaray s kojim je proslavio naslov prvaka u turskoj prvoj ligi.