PJANIĆ NA NIŠANU

Chelsea i Ancelotti žele 'bosanskog Lamparda'

13.01.2011 u 18:59

Bionic
Reading

Talijanski strateg Carlo Ancelotti pripremio je izdašnu financijsku ponudu kako bi u idućem prijelaznom roku pojačao svoj vezni red, a prvi na listi želja je naš BiH reprezentativac Miralem Pjanić

Prema pisanju portala Sarajevo-x.com, razlozi loših rezultata londonskog Chelseaja leže u činjenici da je već duže ozlijeđen playmaker Frank Lampard. Utjecajni veznjak je izvan terena nešto više od tri mjeseca i činjenica da se Chelsea pretjerano oslanjao na njega sad ih košta.

Menadžer Carlo Ancelotti jednostavno nije u stanju popuniti prazninu nastalu neigranjem Lamparda. Ipak, talijanski strateg već poduzima korake kako bi se ubuduće zaštitio od sličnog peha. U idućem prijelaznom roku njemu je na oku nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine,  20-godišnji Miralem Pjanić, kojeg londonski klub, navodno, prati već duže vrijeme.

Prema pisanju portala, na Stamford Bridgeu već razmišljaju o bogatoj ponudi za mladu zvijezdu Lyona, a u francuskom klubu su već dali naznake da bi razgovarali sa svakim tko da dovoljno atraktivnu ponudu.