VRATILI SE U DEAUVILLE

Četvrtina reprezentativaca propustila jutarnji trening

18.06.2016 u 11:55

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se tijekom noći iz St. Etiennea u Deauville, svoju bazu u Normandiji, gdje će pokušati sanirati 'ozljede' nakon remija s Česima (2:2), ali i sramotnog ispada skupine navijača

Već za vrijeme utakmice s Česima znalo se da će Luka Modrić propustiti sljedećih nekoliko treninga i pokušati se dovesti u maksimalno stanje za ogled u osmini finala. Naime, Modrić je za vrijeme utakmice osjetio zatezanje u predjelu aduktora te je zatražio zamjenu.

Dr. Nemec nakon dvoboja objasnio je da nije riječ o ozbiljnoj ozljedi, već 'zamoru materijala', ali da će se Modrića svakako sljedećih nekoliko dana odmoriti.

Međutim, nije Modrić jedini koji je propustio prvi trening po povratku u Deauville. Liječnici i izbornik Čačić složili su se da poštedu dobiju i Domagoj Vida, Ivan Perišić, Mario Mandžukić, Marcelo Brozović i Vedran Ćorluka.

Pravi uvid u njihovo zdravstveno stanje još nemamo, a tek se može naslutiti da je Ćorluka dobio poštedu jer mu se na dvoboju protiv Češke opet otvorila rana na glavi.