NEPRAVDA

Červar u žestokom obračunu; hrvatski stručnjak nije izdržao

23.11.2016 u 13:59

Bionic
Reading

Rukometaši Vardara su u ligi SEHA na domaćem parketu teškom mukom svladali Metalurg 31:29 (15:15), a trener gostiju Lino Červar bio je nezadovoljan suđenjem

Crveno-crni ostvarili 10. trijumf u ligi SEHA Gazprom, uz jedan remi, pa se i dalje nalaze na prvom mjestu regionalnog natjecanja. Metalurg je, kao i na startu sezone, pružio vrlo jak otpor snažnijem gradskom rivalu, ali nije uspio održati egal u posljednjih 10 minuta, piše Balkan Handball

Inače, ovo je bio sedmi poraz Metalurga koji je ostao na samo dvije pobjede uz jedan remi.

Kod domaćina najefikasniji je bio Dibirov sa sedam golova, ispred Fereire sa pet. U redovima Metalurga Taleski je osam puta zatresao protivničku mrežu, a Ilić je dodao šest golova.

Tijekom utakmice hrvatski stručnjak Červar poludio na sudačku odluku te se verbalno obračunao s delegatom Draganom Načevskim.

'Čestitam Vardaru na pobjedi i želim im da u Ligi prvaka dođu najdalje što mogu. Moja momčad se borila dobro, koliko je mogla, gubili smo koncentraciju i primali lako golove. Ono što je razočaralo je dijeljenje pravde, točnije nepravde. Radimo jednu dobru stvar, a nekome to smeta. Međutim, ponosan sam na našu ekipu i baš zadovoljan', rekao je poslije utakmice Červar.