GLASAJTE U ANKETI

Červar se vraća na klupu Hrvatske! Je li to zaista dobar potez?

09.03.2017 u 07:01

  • +25

Lino Červar

Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos / CROPIX

Bionic
Reading

Lino Červar se nakon sedam godina vraća na klupu hrvatske reprezentacije. Ovih dana očekuje se službena potvrda, a mi Vas pitamo da li je to dobar potez čelnika Hrvatskog rukometnog saveza

Pregovori između Červara i HRS-a se uspješno bliže kraju i trofejni stručnjak opet će voditi nacionalnu vrstu s kojom je napravio najveće uspjehe karijere.

'Mago di Umago' u prošlosti je često bio osporavan, čak se pričalo da mu drugi vode reprezentaciju, ali nakon njegovog odlaska Hrvatska više nije osvajala zlata ni srebra.

Nakon što se Savez zahvalio bivšem izborniku Željku Babiću i njegovim pomoćnicima krenulo se u potragu za nasljednikom, a sada je jasno kako će to biti čovjek koji je Hrvatsku odveo do olimpijskog zlata (2004.), jednog svjetskog zlata (2003.) i dva srebra te je dva puta bio viceprvak Europe.

U anketi Vas pitamo da li je povratak Line Červara dobar potez ili je trebalo potražiti neko drugo rješenje, a svoje mišljenje o Červaru kao hrvatskom izborniku možete dati i komentarom ispod teksta.