NAVIJAČI OČAJNI

Čekali 88 godina na ulazak u talijansku Seriju A, a sada ih je sram!

24.10.2017 u 16:15

Bionic
Reading

Nakon što je Benevento izgubio i devetu utakmicu u nizu u talijanskoj Seriji A, navijači malog kluba potpuno su izgubili strpljenje i žele da klupu napusti Marco Baroni...

Nogomeni klub Benevento osnovan je 1929. godine, a od ovog ljeta po prvi je put član talijanske Serije A. No, ono što se činilo kao ostvarenje sna pretvorilo se u noćnu moru za navijače malog kluba koji iz tjedna u tjedan gledaju kako njihovi nogometaši uvjerljivo gube.

Nakon devet odigranih utakmica Benevento nema osvojenih bodova uz gol razliku -20 i samo dva postignuta pogotka.

Dnevnik Gazzetta dello Sport piše kako su katastrofalni rezultati doveli do toga da se publika u gradu okrenula protiv čovjeka kojeg su prije samo par mjeseci slavili kao junaka. Radi se o treneru Marcu Baroniju koji je dobro odradio svoj posao u Seriji B, a iako mu uprava i dalje ne vjeruje navijači ga više ne žele vidjeti na prvoligaškoj klupi.

Autor: YouTube

'Postali smo najveća šala u Europi,' prenosi sportski list jedan od komentara ljubitelja nogometa iz Beneventa koje boli što je njihov klub trenutno najmanje uspješna momčad u 'ligama petice', a i šire.

'Iako si ostvario naš san na koji smo čekali 88 godina, vrijeme je dao odeš. Znamo da čuda nisu moguća, pogotovo nakon tako loše kupovine tijekom ljeta, ali očekivali smo u ovih prvih devet kola barem pokoji bod,' isti navijač poručuje Baroniju nakon domaćeg poraza 3-0 od Fiorentine u nedjelju.