Euro 2020

Čeh koji je nekada igrao u Dinamu popljuvao Hrvate uoči međusobnog dvoboja na Euru, a posebno je kritičan bio prema obrani Vatrenih

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 18.06.2021 10:39
  • Objavljeno 18.06.2021 u 10:39
Bionic
Reading

Hrvatska od 18 sati igra protiv Češke, a tu utakmicu najavio je bivši igrač Dinama i Lokomotive Jan Lecjaks

Hrvatska nogometna reprezentacija će danas u 18 sati u drugom kolu skupine D na Europskom nogometnom prvenstvu igrati protiv Češke. Utakmica se igra u Glasgowu, a Hrvatska traži prva tri boda koja bi značila veliki korak ka prolasku skupine.

Česima je pak i bod dovoljan da se plasiraju u osminu finala Eura jer su u prvoj utakmici s 2:0 pobijedili Škotsku. Ovu utakmicu je za medije u Češkoj najavio nekadašnji lijevi bek Dinama i Lokomotive Jan Lecjaks koji je uputio kritiku Hrvatima.

'Ne mislim da se Hrvati ponašaju arogantno, ali vidi se da misle da su superiorni drugima. Oni smatraju da su bolji od svih. Na prošlom Svjetskom prvenstvu su došli do finala, a sada se moraju nositi s ogromnim očekivanjima navijača. Trebaju pobjedu jer će inače biti pod velikim pritiskom', rekao je Lecjaks za Denik pa dodao:

'Naši dečki se sjajno zabavljaju na Euru. Sada je važno da Hrvatima vrate za utakmicu u Francuskoj. Vjerujem da ćemo dati gol. Hrvati nemaju dobru obranu iako im igrači igraju u velikim klubovima', poručio je Lecjaks.