PARTIZAN U ZAGREBU

Cedevita sa zvučnim pojačanjima kreće po prvu titulu ABA lige; riješi kviz i osvoji sezonsku ulaznicu

28.09.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Košarka se vraća na velika vrata u Zagreb! Nova sezona regionalne ABA lige počinje ovaj vikend, a zvučna imena u dresu Cedevite dočekuju velikog rivala, beogradski Partizan (subota, 29. rujna u 20 sati, Dom sportova). Mnogi su uvjereni kako Cedevita s ovim sastavom ima velike izglede osvojiti svoj prvi naslov prvaka ovom regionalnom natjecanju

Cedevita je u odnosu na prošlu sezonu uvelike promijenila momčad. Stigao je novi trener Sito Alonso, a tu je i velik broj novih igrača. Novi je i kapetan. Roka Lenija Ukića više nema (preselio je u Pariz) i kapetansku traku preuzeo je centar Andrija Stipanović.

'Navijačima obećajem u svoje ime da ću dati sve od sebe da budem primjer drugim igračima i nadam se da ću uz njihovu podršku ove godine podići što više trofeja i, pogotovo, onaj najvažniji, trofej naslova prvaka ABA lige', kazao je uoči početka sezone Stipanović.

Utrka za titulu najbolje regionalne momčadi ABA lige počinje derbijem na parketu popularne 'Dvojke' Doma sportova, gdje hrvatski prvak Cedevita dočekuje Partizan (20.00).

Tportal i KK Cedevita nagrađuju prvih PET čitatelja (svakog sa dvije ulaznice koje ih čekaju na blagajni!) koji se sa svojim podacima (subject: Cedevita-Partizan) jave na e-mail adresu kkcedevita@kkcedevita.hr

Na startu sezone sve posjetitelje će zabavljati energični Mario Petreković, tako da događanje u Domu sportova zvuči kao odličan subotnji izlazak.

'Uzbuđen sam jer mislim da momčad počinje pronalaziti pravu kemiju. Spremni smo dobro početi sezonu, s pobjedom kod kuće, i onda će ići sve bolje. Imamo dobru momčad, doista trebamo potporu navijača i nadamo se da će nas doći podržati', rekao je brazilski bek Vitor Benite.

Osim Brazilca, dres Cedevite ove godine nosi još šest stranaca, koje vodi španjolski stručnjak Sito Alonso.

'Vrlo važna utakmica za nas, posebice jer smo naporno radili mjesec i pol dana. U fokusu je, uz važnost utakmice i činjenica da želimo izgraditi momčad pa i nakon nje moramo vrijedno trenirati. Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi momčadski duh. Partizan mi se čini kao momčad puna energije, posebice zbog dosta mladih igrača. Jaki su na poziciji organizatora igre, sa Nikolićem i Paigeom, također i na centarskoj poziciji sa Gagićem i Landaleom', kazao je trener Cedevite Sito Alonso.

Uostalom, pripremne utakmice su pokazale kako će Alonsova momčad težiti oku ugodnoj igri, uz dosta zakucavanja i atraktivnih poteza. Ako zaredaju pobjedama nema sumnje kako će igrači Cedevite svakom novom utakmicom imati sve više gledatelja u dvorani.

Dodajmo još kako su od igrača, koje je Cedevita registrirala za ABA ligu, kao novi igrači ovog ljeta u momčad aktualnih prvaka Hrvatske stigli već spomenuti Benite, Elgin Cook, Josh Magette, Justin Cobbs, Augusto Lima, Pablo Aguilar, James Bell i Domagoj Bošnjak. Za susret s Partizanom neće biti spreman Ivan Ramljak, zbog manje ozljede u reprezentativnom dresu a upitan je i Josh Magette.

Subotnji spektakl u Domu sportova je zagarantiran, ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim.hr te na blagajni Doma sportova na dan utakmice. U prodaji su i sezonske ulaznice SEZONSKE ULAZNICE.

Za PET čitatelja tportala KK Cedevita pripremila je pet SEZONSKIH ULAZNICA, ali je potrebno točno odgovoriti na tri ponuđena pitanja u našem kvizu.

Dobitnici SEZONSKIH ULAZNICA su: Srđan Čalić, Hana Avdić, Marijan Stanković, Danko Krznar i Marijan Zalovic. Detalji o preuzimanju ulaznica na e-mail adresi kkcedevita@kkcedevita.hr

Sudjeluj

Za sudjelovanje u kvizu klikni ovdje