BROJKE NE LAŽU

Čarobnjak iz Zadra Luka Modrić oduševio je svojom genijalnošću i energijom. Nećete vjerovati koliko je pretrčao protiv PSG-a

10.03.2022 u 17:03

Bionic
Reading

Luka Modrić je čudo! U 37. godini života svojom genijalnošću oduševljava svijet, a energijom vuče momčad Reala

U pobjedi 3:1 protiv PSG-a kojom se Španjolci plasirali u četvrtfinale Lige prvaka uz trostrukog strijelca Karima Benzemu kapetan hrvatske reprezentacije bio je ključni igrač.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Njegov potez iz 76. minuti kada je pretrčao pola terena i asistirao Benzemi za drugi gol rijetko se viđa na nogometnim travnjacima često.

Modrić je protiv Reala pretrčao ni manje ni više nego 10,54 kilometara, najviše u ekipi Reala. Na drugoj strani seadam godina mlađi Marco Verratti je pretrčao više 11,40 kilometara i kao takav je bio jedni ispred neuništivog čarobnjaka Luke, najstarijeg igrača utakmice.

  • +25
Real Madrid - PSG, Liga prvaka, 9.3.2022. Izvor: EPA / Autor: Juanjo Martin

Još malo Lukin ih brojeva s utakmice protiv PSG-a govore o njegovoj superiornosti. Imao je 88 posto točnih dodavanja, 88 dodira, tri od tri uspješna driblinga, četiri oduzete lopte, dva udarca prema golu, sedam osvojenih duela na tlu... Sve to vrijedno je visoke ocjene za igru - 8.2!

Naklon do poda!