ima većih briga

Carlo Ancelotti otvoreno je progovorio o dolasku Kyliana Mbappea u Real i sve šokirao svojim odgovorom

19.05.2022 u 22:32

Bionic
Reading

Real Madrid u petak (20. svibnja) na svom Santiago Bernabeu igra utakmicu posljednjeg kola španjolske lige protiv Betisa. 'Kraljevi' će pred svojim navijačima proslaviti novu titulu prvaka, ali svi su mislima već u velikom finalu Lige prvaka protiv Liverpoola (subota, 28. svibnja)

Utakmica s Betisom potpuno je nevažna, a trener Reala Carlo Ancelotti je uoči ovog sraza morao odgovarati na sva moguća i nemoguća pitanja. Glavna je teme bio dolazak Kyliana Mbappea u Real.

'Trenutno razmišljam samo o finalu Lige prvaka', rekao je Ancelotti koji nikako nije mogao izbjeći pitanja vezana za Mbappea. Novinare je zanimalo pitaju li Ancelottija navijači oko mogućeg dolaska francuskog napadača dok šeta ulicama Madrida.

'Ne, jer ne šetam ulicama. Idem u kamp Valdebebas, a potom automobilom kući. Jedem u madridskim restoranima, ali pitaju me samo za finale Lige prvaka. O Kylianu Mbappeu uopće ne razmišljam. Naš jedini cilj je finale Lige prvaka', odgovorio je još jednom Ancelotti te nakon novog pokušaja 'otvaranja' teme oko Mbappea uz smiješak zavapio:

'Ma, prestanite, molim vas!'

No, tu nije bio kraj...

'Mbappe ili osvajanje trofeja Lige prvaka? Mislim da svi razmišljamo o osvajanju 14. Lige prvaka. Mbappeova konačna odluka? Gledajte, sada sam samo zabrinut za finale Lige prvaka', zaključio je Carlo Ancelotti koji je tri puta osvojilo Ligu prvaka, a jedino finale koje je izgubio u svojoj trenerskoj karijeri je ono 2005. protiv Liverpoola u Istanbulu.