što su odlučili?

Carlo Ancelotti otkrio kad će Luka Modrić napokon saznati ostaje li u Realu

15.05.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Real Madrid se u utorak navečer, u 36. kolu španjolskog prvenstva, na svom Santiago Bernabeu lako obračunao s Alavesom kojeg je 'počastio' s čak pet golova. No, Luka Modrić nije dobio ni minute

Golove su za Real redom zabijali Jude Bellingham (10), Vinicius Junior (27,70), Fede Valverde (45+1) i Arda Güler (81), a kapetan 'vatrenih' Luka Modrić ovu je uvjerljivu pobjedu 'kraljeva' gledao s klupe za pričuve.

Trener Carlo Ancelotti očigledno je Modrića odlučio 'čuvati' za finale Lige prvaka, 1. lipnja Real na Wembleyju igra protiv Borussije Dortmund. Prije toga mora odraditi dvije utakmice u prvenstvu, prvo u gostima kod Villarreala te u posljednjem kolu 25. svibnja dočekuje Betis.

  • +7
Real proslavio naslov prvaka pred tisućama navijača u Madridu Izvor: EPA / Autor: MARISCAL

No, nakon jučerašnje pobjede sve je zanimalo samo jedno, kad će Real započeti pregovore s Modrićem i Tonijem Kroosom oko mogućeg ostanka i sljedeće sezone. O sudbini svojih senatora oglasio se Carlo Ancelotti.

'Modrić i Kroos? Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka', potvrdio je Carlo Ancelotti.

Standings provided by Sofascore